Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Πάτρας

Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Πάτρας  © | Privacy Policy`

Ποιοι είμαστε

Η εκκλησία μας αποτελεί ένα τμήμα της παγκόσμιας Κοινωνίας των πιστών, που ζουν με βάση την τήρηση της διδασκαλίας του Κυρίου Ιησού Χριστού.


Πρόγραμμα

 • Κήρυγμα ευαγγελίου
  Κάθε Κυριακή πρωΐ κηρύττεται το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού μέσω ενός από τους πρεσβύτερους αδερφούς. Προηγείται υμνωδία με συνοδεία εκκλησιαστικού οργάνου.
                                 Κάθε Κυριακή 10:30 με 11:30       
 • Δείπνο Κυρίου
  Όπως μας παρήγγειλε ο Ιησούς Χριστός, όταν συνερχόμαστε να καταγγέλουμε τον θάνατό του, τηρούμε αυτή την ώρα για να θυμηθούμε τα παθήματά του.
                    Κάθε Κυριακή 11:45 με 12:45
 • Συμμελέτη
  Η μελέτη της Αγίας Γραφής, του ζωντανού λόγου του Θεού είναι εξαιτερικά σημαντική για την ζωή ενός χριστιανού. Κάθε Παρασκευή βράδυ η εκκλησία έχει την ευκαιρία να εμβαθύνει στην μελέτη αυτή.
                                 Κάθε Παρασκευή 20:00 με 21:00
 • Κοινωνία
  Το βράδυ της Κυριακής προσφέρεται για ποικίλες ώρες στην εκκλησία, κατά τις οποίες διάφοροι αδερφοί μπορούν να πάρουν τον λόγο είτε να μοιραστούν με την εκκλησία και γενικότερα να έχουν κοινωνία ο ενας με τον άλλον.
                                 Κάθε Κυριακή 19:00 με 20:00
 • Συμπροσευχή

  Η συμπροσευχή μιας εκκλησίας είναι το σημαντικότερο προνόμιο και αυτό το εξασκεί η εκκλησίας μας κάθε Τετάρτη βράδυ. Η ώρα συμπεριλαμβάνει υμνωδία και συμμερισμό σκέψεων ή εμπειριών.

                                 Κάθε Τετάρτη 19:45 με 21:00